Naručivanje kolača i žita

Naručivanje kolača i žita vrši se pozivom na telefon broj 064/19-96-871 ili putem e-mail poruke na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . U e-mail poruci obavezno ostavite svoj broj mobilnog telefona.


NARUDŽBINE KOLAČA

Kolači Beograd

Kod naručivanja, možete se opredeliti za kombinaciju po našem izboru (standardni miks), ili da napravite kombinaciju po svom izboru (nestandardni miks).

Naime, od ponuđenih vrsta kolača sa stranice sitni kolači, napravili smo i za mrsnu i za posnu varijantu po jednu reprezentativnu kombinaciju od 10 različitih vrsta, pri čemu smo se trudili da to bude dobro izbalansirana kombinacija različitih ukusa, tamnih i belih, četvrtastih i okruglih. Te kombinacije smo standardizovali po težini, broju komada i načinu ređanja i tako smo ih i nazvali – standardni mrsni, odnosno standardni posni miks.

Koje vrste kolača ulaze u standardni mrsni, a koje u standardni posni miks i koliko košta standardni a koliko nestandardni miks, možete videti na stranici cene kolača i žita.

Ako naručujete samo kolače, najmanja količina za naručivanje je 1kg.

Naravno da možete naručiti i 1,5kg, 2,5kg, ... itd. Kolače pakujemo u dve vrste plastificiranih kartonskih kutija – veće, od 1kg, i manje, od 0,5kg. Ako vama više odgovara, možemo kompletnu količinu da podelimo u potreban broj kutija od 0,5kg.

Ukoliko želite da naše kolače nekome poklonite, možete naručiti da kutije upriličimo za tu svrhu, kao poklon-pakovanje.


Kolači u poklon-pakovanjima

Mnogi zadovoljni kupci, da bi zadovoljstvo uživanja u našim kolačima podelili sa još nekim ili da bi izbegli stereotipe, naručuju naše kolače za poklon, da njima obraduju i iznenade domaćine, slavljenika, blisku ili važnu osobu.

Za njih smo pripremili poklon–pakovanja kolača u kutijama od 0,5kg i 1kg, ukrašenim raskošnim mašnama i prigodnim detaljima. Boju mašne biramo zajedno, u zavisnosti od pola i starosti onoga kome poklanjate, kao i od prirode odnosa i prilike u kojoj poklanjate.

Budite originalni! Neka drugi poklanjaju kafu ili piće – Vi poklonite lepo upakovanu kutiju domaćih kolača!

Najmanja količina za naručivanje kolača u poklon-pakovanju je 0,5kg.

Cene poklon pakovanja pogledajte na stranici cene kolača i žita.

Poklon pakovanje kolača

NARUDŽBINE ŽITA

Žito možete naručiti kao masu ili kao žito u kuglicama. Žito u masi isporučujemo u providnim plastičnim kutijama za jednokratnu upotrebu, a žito u kuglicama u većim ili manjim plastificiranim kartonskim kutijama za kolače, zavisno od količine. Kuglice prethodno uvaljamo u mlevene orahe i stavimo u papirne šeširiće.

Ako naručujete samo žito, najmanja količina za naručivanje je 0,5kg.

Cene žita pogledajte na stranici cene kolača i žita.


PREUZIMANJE KOLAČA I ŽITA

Svoju narudžbinu kolača i/ili žita možete preuzeti svakog dana u prethodno dogovorenim terminima na parkingu preko puta Medigroup bolnice u bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu (prikaži na mapi).

Dostavu na željenu adresu ne vršimo.

Ukoliko zovete iz nekog drugog mesta, van Beograda, kolače vam možemo poslati brzom poštom, ali ne preuzimamo odgovornost za njihovo eventualno oštećenje u transportu.

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.