Naručivanje kolača

Naručivanje kolača vrši se pozivom na telefon čiji broj možete videti na kontakt stranici, ili putem e-mail poruke ili kontakt forme, koje takođe možete naći na kontakt stranici.

Kolači Beograd

Poželjno je kolače naručiti nekoliko dana ranije, a u vreme slava i većih praznika i nedelju dana ranije. Nekada ćemo biti u mogućnosti da vam kolače isporučimo odmah, ali vas najljubaznije molimo da kolače ipak naručujete blagovremeno.

Najmanja količina za narudžbinu je 1kg. Naravno da možete naručiti i 1,5kg, 2,5kg, ... itd, ili da kompletnu količinu podelimo u potreban broj kutija od 0,5kg.

Kolači se mogu preuzeti svakog dana u prethodno dogovorenim terminima:

  • kod hrama Sv. Save na Vračaru i
  • kod Super Vera na Novom Beogradu.

Dostavu kolača na kućnu adresu ne vršimo. Ukoliko zovete iz nekog drugog mesta, van Beograda, kolače vam možemo poslati brzom poštom, ali ne preuzimamo odgovornost za njihovo eventualno oštećenje u transportu.


Kolači u poklon-pakovanjima

Mnogi zadovoljni kupci, u želji da zadovoljstvo uživanja u našim kolačima podele sa još nekim ili pak da bi izbegli stereotipe, naručuju naše kolače kao poklon, da njima obraduju i iznenade domaćine, slavljenika ili blisku osobu. Za njih smo pripremili poklon pakovanja od 0.5kg i 1kg. Cene pogledajte na stranici cene kolača.

Poklon pakovanje kolača

Budite originalni! Neka drugi poklanjaju cveće, kafu ili piće – Vi poklonite lepo upakovanu kutiju domaćih kolača!