Hrana za luksuzna venčanja


Sviđa vam se ovaj članak? Preporučite ga
svojim prijateljima na društvenim mrežama:


Bogate dekoracije stolova za svadbe, fotogenične mladenačke čaše, najskuplja torta na svetu, ukusne poslastice, raskalašno i ekstravagantno, pa ipak prelepo! Ovo su samo neki od predloga za organizovanje luksuznog venčanja. Ukoliko želite da se o vašem venčanju priča, pripremite novčanik i iskoristite neki od ovih elemenata.


Na luksuznim proslavama poznati organizatori do najsitnijih tančina sve isplaniraju. Svaki detalj je važan jer upravo on može da bude presudan kada je prestiž u pitanju, a žurke poznatih predstavljaju neki vid takmičenja. Od svadbi, proslava, pa do redovnih zabava uvek se traži nešto novo, raskošno, raskalašno pa čak i ludo.


Cvetni aranžmani moraju da budu fantastični, enterijer na visini zadatka, a ketering službe se takmiče u osvajanju projekta koji ih uvodi na velika vrata. Za običan svet ta hrana je majušna i preskupa, međutim ti mali zalogaji su umetnost. Na nekima se i satima radi, a njihov cilj nije da zasite, već da očaraju i pruže užitak. Važno je ostaviti snažan utisak, a samo jedan propust može da poremeti sve.


Najskuplja kafa na svetu

Ne, obična turska kafa neće zadovoljiti ukuse vaših gostiju. Poslužite im 'Black Ivory' kafu, jednu od najskupljih kafa na svetu. Način na koji se ova zrna kafe dobijaju je veoma specifičan, jer se dobija iz balege slona. Slonovi se prvo hrane bobicama kafe, potom se ona izdvajaju iz njihovog izmeta, suše se na suncu i peku. Za kafu dobijenu ovim procesom potrebno je izdvojiti oko 500 USD za pola kilograma.


Najskuplja kafa na svetu


Najskuplji suši na svetu

Afrički dijamanti i biseri nisu uobičajeni sastojci sušija, ali kuvar Angelito Aranete junior ove sastojke ubraja u neizostavne za suši vredan 1.978 USD. Ovaj iznos obezbediće vam pet komada ovog specijaliteta, što je sasvim dovoljno, ne samo za idealan ukus, već i za blistav izgled.


Najskuplji suši na svetu


Najskuplja torta na svetu

Najskuplja torta na svetu, koja košta čak 37 miliona evra izložena je u Liverpulu u Velikoj Britaniji na manifestaciji pod nazivom Nešenel gej veding šou. Da bi se opravdala cena ukrašena je sa 2.000 dijamanata koji imaju oko 2046 karata. Visoka oko metar i po na šest spratova, rezultat je timskog rada vrhunskih zlatara i poslastičarskih majstora. Toliko je veličanstvena da kada je pogledate bude vam i žao da je jedete. Složićete se da zaista mali broj ljudi na planeti ovako nešto može sebi da priušti, ova torta je simbol slavljenja venčanja bez obzira na pol partnera, i kruna ove manifestacije. Ovo je najluksuzniji slatkiš ikada napravljen, a mnogi ga u svojoj lepoti i raskoši prate ali sa mnogo manje dijamanata.


Najskuplja torta na svetu


Budući da je na luksuznim zabavama i venčanjima ekstravagancija dobro došla, iskorak dalje kada je dekoracija stolova za svadbe u pitanju, svakako su i dekorisane čaše.


Čitavo bogatstvo se daje na dekoraciju mladenačkih čaša. Stilisti u svetu tvrde da je to veoma značajno jer su mladenačke čaše često u kadru i treba poraditi na njihovoj fotogeničnosti. Ideja je da one same budu dekoracija stola, da budu unikatne i da se izdvajaju u svojoj lepoti. Sada je trend da se ukrašavaju svarovski kristalima, pa tako skupocene i lepe ostaju uspomena ne samo na slikama, već se odlažu kao uspomena na venčanje.


Dakle, ako želite da ostavite utisak i trag svojom proslavom, nemojte izostaviti bar jedan od ovih luksuznih specijaliteta!


Sitni kolaci
Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.