Najskuplji kolač na svetu - The Golden Phoenix


Sviđa vam se ovaj članak? Preporučite ga
svojim prijateljima na društvenim mrežama:


Kako vi zamišljate najskuplji jestivi kolač na svetu?

Šta biste stavili u njega?


U poslastičarnici „Blumsberi“ iz Dubaija su stavili jestivo zlato u cupcake! Kolač je simbolično nazvan „Zlatni Feniks“ i njegova cena je oko 1.000 dolara (645 funti).Sastoji se od 23 karatnog jestivog zlata u prahu, najkvalitetnijih zrna vanile iz Ugande, kakaa iz Italije i putera i organskog brašna iz Velike Britanije. Poslastičarnici treba 48 sati da napravi ovaj kolač, dok su priprema, osmišljavanje i testiranje ukusa i dekoracije trajali nedeljama.


Naravno, i ranije su pravljeni preskupi kolači u kojima su se nalazili dijamanti i drugi skupi predmeti, ali ovo je prvi kolač koji je u potpunosti jestiv. Kolač se jede zlatnom kašičicom iz lepo dekorisanog tanjira.U poslastičarnici veruju da će želja za ekskluzivnošću pobediti nad zdravim razumom. Pitanje je da li neko toliko voli dezerte da bi otputovao u Dubai kako bi ostao bez 1.000 dolara za samo nekoliko zalogaja? Pravi luksuz!
Укладка ламината на пол. Быстрая укладка ламината своими руками видео. Укладка ламината по диагонали. Пробковое покрытие для пола. Качественная укладка пробкового пола. Пробковый пол плюсы и минусы. Смеси для выравнивания пола. Быстрое выравнивание бетонного пола. Выравнивание пола стоимость. Самоделки для дома. Лучшие самоделки для дома своими руками. Полезные самоделки для дома. Как обустроить кухню. Как обустроить маленькую кухню быстро. Как обустроить кухню фото. Как открыть свой магазин. Хочу открыть магазин с большим капиталом. Сколько стоит открыть магазин. Диван своими руками. Как сделать диван своими руками для дома. Диван своими руками чертежи. Дизайн маленькой кухни. Красивый дизайн интерьера кухни фото. Малогабаритные кухни дизайн.