Najskuplji kolač na svetu - The Golden Phoenix


Sviđa vam se ovaj članak? Preporučite ga
svojim prijateljima na društvenim mrežama:


Kako vi zamišljate najskuplji jestivi kolač na svetu?

Šta biste stavili u njega?


U poslastičarnici „Blumsberi“ iz Dubaija su stavili jestivo zlato u cupcake! Kolač je simbolično nazvan „Zlatni Feniks“ i njegova cena je oko 1.000 dolara (645 funti).Sastoji se od 23 karatnog jestivog zlata u prahu, najkvalitetnijih zrna vanile iz Ugande, kakaa iz Italije i putera i organskog brašna iz Velike Britanije. Poslastičarnici treba 48 sati da napravi ovaj kolač, dok su priprema, osmišljavanje i testiranje ukusa i dekoracije trajali nedeljama.


Naravno, i ranije su pravljeni preskupi kolači u kojima su se nalazili dijamanti i drugi skupi predmeti, ali ovo je prvi kolač koji je u potpunosti jestiv. Kolač se jede zlatnom kašičicom iz lepo dekorisanog tanjira.U poslastičarnici veruju da će želja za ekskluzivnošću pobediti nad zdravim razumom. Pitanje je da li neko toliko voli dezerte da bi otputovao u Dubai kako bi ostao bez 1.000 dolara za samo nekoliko zalogaja? Pravi luksuz!
Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.