Srećan Dan zaljubljenih žele Vam KOLAČI BEOGRAD


Sviđa vam se ovaj članak? Preporučite ga
svojim prijateljima na društvenim mrežama:


Neka Vašu ljubav potresaju eksplozije bombica sa lešnikom, ali neka bude i nežna kao kocke sa plazmom i meka kao čupavci, sva u znaku srca, omamljujuće slatka kao minjoni sa lešnikom, prirodna kao što su prirodne šljive i urme u prelivu od čokolade, vedra i zabavna kao igra poput naših belih XOX minjona sa plazmom, zagonetna i puna neočekivanih iznenadjenja kao što su minjoni sa kesten pireom i kocke sa šumskim voćem... Uživajte u svojoj ljubavi uz naše kolače!
Novo u KOLAČI BEOGRAD – poklon-pakovanja od 0.5kg i 1kg!

Ovih dana obeležićemo četiri godine druženja sa vama, na našu i nadamo se i Vašu radost i zadovoljstvo! Naše kolače uglavnom ste naručivali za obeležavanje Krsnih Slava. Mnogi od vas su našim kolačima častili unapređenje na poslu, uspešnu odbranu diplomskog, master ili doktorskog rada. Naši kolači su vrlo često bili dobar izbor da se proslavi rođendan, odlazak u penziju, dobijanje jubilarne nagrade... Nekoliko puta su naši kolači služeni na svadbama! A veliki broj je uz KOLAČE BEOGRAD objavio celom svetu da je postao roditelj!!!
Ali, ne retko, zadovoljni kupci su nam se vraćali sa idejom da naše kolače odnesu i nekom drugom na poklon, jedno da izbegnu stereotip a drugo da svoju radost i uživanje u ukusu i izgledu naših kolača podele sa još nekim. I tako se prirodno nametnula potreba da osmislimo poklon-pakovanja, te da tim našim kupcima omogućimo da u isto vreme i na istom mestu uz kolače dobiju i ukrasno pakovanje.

Cena pakovanja

Poklon-pakovanje kolača je 150din. Tako je cena standardnog miksa u poklon-pakovanju od 0.5kg 850din, a od 1kg 1550din. Nestandardna kombinacija kolača tj. kombinacija po izboru u poklon-pakovanju od 0.5kg košta 950din, a u poklon-pakovanju od 1kg 1700din.Za više fotografija kliknite ovde !
Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.